...a girl of many moods.

Friday, September 14, 2018

Donna October x Guerlain

Со текот на времето, правецот на овој блог се смени, повеќе постови се за патување, мои лични искуства, интереси, работата на брод, дури и некои емоционални текстови, и престанав да правам постови за шминка, нешто во кое уживав.

Планирам во иднина повторно да почнам со таква содржина и некои од постовите ќе бидат и на македонски ( нешто што екстремно ретко правам, само поради една причина, а тоа е 99% од моите читатели се од надвор од Македонија ). 
Тоа би било тоа, за овој краток пост - поентата беше само едно благодарам до тимот на Хибрид Медиа, девојките секогаш знаат да ме изненадат позитивно и секоја соработка со нив ми претставува задоволство.


////


Somewhere along the line, this blog turned into a travel blog/emotional talk, and I kinda stopped doing make up related content as I used to few years ago, but it's something that I love doing, so I will probably do more posts like this in the future. 

This is a short appreciation post for the girls at www.hybread.mk who never fail to surprise me and I love collaborating with them.
Also, how beautiful is this Terracotta - Guerlain bronzing powder.
& again - shoutout to https://www.instagram.com/hybread.mk/  ❤️













Until Soon.



Other places to find 



 Donna October ©



0 comments:

Post a Comment

Thanks for visiting my blog!

All rights reserved. All images are copyrighted © Dona Nedelkovska . Powered by Blogger.

Translate

© Donna October, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena